Интересно

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. Со оглед на тоа што изборите се ближат со молскавична брзина, неколку македонски дизајнери, на кои ...
0 second read
Едукативно Интересно

Решете ги проблемите со спиењето еднаш и засекогаш – 4 ефективни методи кои ќе ви го вратат здравиот сон

Спиењето денес претставува голем проблем за многу луѓе. Проблемите и стресот од модерното влијание многу често се одразуваат врз квалитетниот сон. Проблемите со спиење ...
6 second read