Responsive Leaderboard AD Area
Video, Интересно

Еве како би изгледало ако имате 8 милиони Инстаграм следбеници

Моментално живееме во време каде што да бидеш популарен е топ приоритет, но таа популарност не мора да биде помеѓу луѓе кои ги познаваме. Со доаѓањето на социјалните медиуми, имањето на милиони следбеници на Инстаграм, Снепшет, и Твитер, е она што навистина е важно.

Додека просечниот Александар има неколку стотици Инстаграм следбеници создадени од негови пријатели, соработници, и повремени случајни следбеници, Ким Кардашијаните на светот имаат милион следбеници, правејќи го Инстаграм искуството многу различно за нив.

Размислете што ќе излезе на вашиот телефон кога ќе добиете Инстаграм like или редок коментар. Сега помножете го тоа со милион, буквално, да разберете што луѓето со милиони следбеници доживуваат. Некој како Кајли Џенер редовно добива милиони лајкови, и 30,000 коментари по пост – тоа се многу Инстаграм новости по активност.

Погледнете го видеото да видите што се случува ако имате 8 милиони следбеници. Е тоа е инста популарно. Иако, звучи дека да имаш 8 милиони следбеници е интересно, ова видео покажува дека можно е да биде исцрпувачки.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Irina Sm
Load More In Video

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...