Responsive Leaderboard AD Area
Интересно

Запознајте ја Мипс – шармантното фотогенично морско прасе кое ќе ве освои со својата слаткост!

Малечкото морско прасе Мипс е неверојатно фотогенично. Токму затоа нејзиниот сопственик, користејќи го дворот, нејзиното малечко студио и малку фотошоп магија создава неверојатно интересни слики.

Сите реквизити користени во фотографиите се или рачно направени или пронајдени во половни продавници, пазарчиња и сл. Секоја недела, нејзината сопственичка оди да „бара мали богатства“ и понекогаш се враќа дома со празни раце, но понекогаш пронаоѓа неверојатни работи како прекрасни книги или филџани за чај.

А, сето тоа се гледа во креативните фотографии:

This slideshow requires JavaScript.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Интересно

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...