Responsive Leaderboard AD Area
Интересно

Заоблена, Танцувачка Крива или робот куќа: 20 неверојатни градби кои ѝ пркосат на гравитацијата

Куќата или станот во кој живееме е нашиот дом. Но, тој дом не мора да биде обичен, тој треба да биде портрет на нашиот карактер, на нашите хобија и на нас самите. Но, тоа не мора да бидат само нашите домови, може да бидат и јавни установи и сл. А, поради визијата на архитектот, некои градби се понеобични од другите. А, постојат дури и такви што ѝ пркосат на гравитацијата.

Погледнете ги неверојатните фотографии и замислете вие да живеете во нив:

This slideshow requires JavaScript.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Интересно

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...