Responsive Leaderboard AD Area
Интересно

Врската помеѓу два природни елементи: Уметност од цвеќиња и кристали

Уметноста е секаде околу нас. Може да настане од ѓубре или од богатство. Таков пример е уметноста која е комбинација од цвеќиња со скапоцени и полускапоцени камења. Овие нови фотографски и скулптурни парчиња ја истражуваат врската помеѓу два природни елементи, споредувајќи ги органските и неорганските квалитети на растенијата и минералите што резултира со огромна естетска убавина создадена од природата.

Погледнете ги неверојатните фотографии:

This slideshow requires JavaScript.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Интересно

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...