Responsive Leaderboard AD Area
Интересно

Вистински се?: 9 работи кои жените со големи гради навистина не сакаат да ги чујат

Ако мислите дека сите жени со големи гради се пресреќни поради природната надареност, тогаш верувајте ни дека не е така. Големите гради може да предизвикаат проблеми со карлицата, а наоѓањето на добар градник честопати е невозможна мисија за кутрите жени.

А, ним најмногу им е смачено од ваквите коментари:

1

Женски коментари:

1. „Ајде бе, не ми е јасно зошто се жалиш на твоите големи гради“ – „Па на пример затоа што имам болки во карлицата, грбот и затоа што никогаш не можам да најдам добар градник?“

2. „Камо моите да беа големи како твоите“ – „Навистина сакаш да се удираш во главата секогаш кога малку ќе потскокнеш?“

3. „Можеш ли да ми дадеш малку од твоите?“ – „Не.“

4. „Зошто не носиш посекси градници?“ – „Затоа што на големите гради им е потребна потпора која секси градниците не можат да ја овозможат.“

5. „Престани да ги криеш и гордо покажи што имаш!“ – „Верувај ми, светот не е спремен на тоа…“

Машки коментари:

1. „Човече колку работи само би ставил во корпите од твојот градник.“ – „Трактор, тенк, шлепер?“

2. „Колку се тешки?“ – „Еве одма, трчам по вагата.“

3. „Нема да ми ги соберат во раката.“ – „На твоја среќа, никогаш нема ни да ти понудам да ги имаш.“

4. „Вистински се?“ – „Те предизвикувам да ме прашаш уште еднаш. Ајде, прашај.“

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Интересно

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...