Responsive Leaderboard AD Area
Video

Татко се враќа од пат, а дома го чека неодоливо изненадување (ВИДЕО)

Овој татко го добил најнеочекуваното изненадување кое му го подготвила сопругата. Таа се породила додека тој бил на патување.

Прво, го пречекал 3-годишниот син, кој многу му недостигал. А тој едвај дочекал да му го покаже подготвеното изненадување.

Синот го води таткото до креветчето, а во него имаше кутија со изненадување.

Ако сѐ уште ве интересира изненадувањето, погледнете го слаткото видео:

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Video

Facebook Comments

Check Also

Оваа апликација може да ги идентификува видовите на растенија што ги фотографирате

Сте се запрашале некогаш кој вид на цвеќиња ...