Responsive Leaderboard AD Area
Интересно

Првиот школски ден vs Последниот…

Денес е 2-ри Септември, а вчера беше 1-ви Септември – првиот школски ден. Голем број деца се упатија кон школските клупи, некои со огромна желба за учење, а други спремни да се соочат дека „пеколот“ повторно почнува. Нема сомнеж дека првиот школски ден е од огромна важност, но исто така оној посреќниот ден, т.е. крајот на школската година никако не смее да се занемари. Заедно, овие два дена се есенцијален дел од најважните денови во вашиот живот. Без разлика дали е првиот ден од градинка или последниот ден од средна школа, идејата за ново поглавје секогаш е возбудлива.

Бидејќи за многумина летото заврши и школската година почна, решивме да направиме листа на ученици сликани на двата најважни денови – првиот и последниот школски ден.

Погледнете ги интересните слики:

This slideshow requires JavaScript.

Share this Story
  • Интересно

    Првиот школски ден vs Последниот…

    Денес е 2-ри Септември, а вчера беше 1-ви Септември – првиот школски ден. Голем број деца се упатија кон школските клупи, ...
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Интересно

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...