Responsive Leaderboard AD Area
Интересно

Најдобрите колеги на светот ја направиле најјаката торта по повод отпуштањето на нивната колешка

Една жена која ја изгубила својата работа рекла дека нејзините колеги ѝ дале торта која можеби ја содржела највеселата порака која некој може да ја добие во вакви услови. Имајте на ум дека она што го пишува на тортата е NSFW, но тоа е сосема оправдано под ваквите околности.

Got laid off – my work friends nailed my going away cake.

„Целиот мој оддел беше елиминиран и тие одлучија работата да ја добие корпоративната канцеларија, откако ние несвесно ги трениравме како да ја извршуваат нашата работа цел месец.“ – вели жената која се идентификува како llamaface9603 на социјалната мрежа Reddit.

Таа вели дека нејзиниот шеф донел колачиња „што сите мислевме дека е ужасен потег. Затоа, на последниот ден, моите пријатели ова го направија за мене. Исто така ме однесоа и на ручек. Тие се добри луѓе.“

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Интересно

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...