Responsive Leaderboard AD Area
Video, Интересно

Интернетот полуде по нив, а тие се неверојатни забавни и буквално ѝ пркосат на гравитацијата

Кога ќе ја спојте љубовта, вишокот енергија, физичката активност и добрата волја, невозможно е да не направите чудо. Julian Daigre и Austin Ray прават вистинска магија – воедно користејќи ја природата како најдобар начин за тренинг.

Станува збор за заљубен пар кој тренира заедно на отворено. Но, во прашање не се обични тренинзи, туку вистинска уметност!

– We get courage from each other. We challenge each other. We support each other. We watch out for each other. . We build something.

A video posted by ʝυℓιαи ∂αιgяє ® (@juliandaigre) on

Тие се елегантни, прецизни, синхронизирани – со еден збор, феноменални. Секојдневно инспирираат стотина илјада луѓе, даваат предлози и идеи како да вежбате и покажуваат дека ништо не е невозможно ако имате вистинска мотивација. Дури ни да станете акробати.

TAG YOUR FRICKEN WORKOUT PARTNER! @JulianDaigre ❤️ #STEERyourFEAR

A video posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Austin Raye (@austin_raye) on

Секој нивен тренинг изгледа како мини настап, а веруваме дека далеку поубаво е да ги гледаме, отколку и ние самите да се обидеме да го правиме она што тие го прават.

Веруваме дека треба многу упорност и труд за ваква усогласеност, изедначен ритам, непресушна сила и издржливост. Но, секоја капка пот вреди!

Не само што изгледа прекрасно, туку атрактивната двојка и се забавува, а нели тоа е најважно?

За да имате вакви резултати, мора неописливо да уживате во она што го правите, а како шлаг на тортата тие успеале да направат и добар бизнис од целата приказна.

It’s never about how much you have. It’s what you can do with what you have and who you do it with. @JulianDaigre you be my knight and shining armor. 😘

A video posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Austin Raye (@austin_raye) on

„Никогаш не се работи за тоа колку имате. Се работи за она што може да го направите со она што го имате и со кој го правите тоа. Џулијан, ти си мој витез и моја светла љубов.“ – напишал Остин во една прилика.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Video

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...