Responsive Leaderboard AD Area
Video

Body marbling – Новиот тренд на фестивали со кои сите се опседнаа (ВИДЕО)

Пред само неколку години трендот body marbling беше ограничен само на нокти, но сега, благодарение на Black Light Visuals, за време на музичките фестивали може да го обоите целото тело.
Процесот е навистина едноставен: ја потопувате раката во вода со сол (така бојата се лепи на телото) и потоа додека се суши, уметниците подготвуваат шари и потоа ја потопувате раката во шарата. Лесно,едноставно и изгледа прекрасно.
Погледнете:

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Video

Facebook Comments

Check Also

Оваа апликација може да ги идентификува видовите на растенија што ги фотографирате

Сте се запрашале некогаш кој вид на цвеќиња ...