Responsive Leaderboard AD Area
Интересно

21 фотографија која ќе ви покаже дека кучињата се најблагородните суштества на пленатава

Кучињата се најдобриот пријател од човекот. Тие се пограциозни, имаат повеќе стил и се послатки од мачките. Зошто го кажуваме сето ова? Бидејќи овие слики се приказ на убавината на ова прекрасно животно. Не чудете се, ако некои од сликите ви бидат преслатки, а некои дури и смешни.

1. Кучињата ги подобруваат сите семејни фотографии.

kuchinja1

2. Но, дури и сами, тие изгледаат совршено.

kuchinja2

3. Кучињата суптилно кажуваат „здраво“ кога ќе дојдете дома од работа.

kuchinja3

4. Понекогаш дури знаат и да се дотераат.

kuchinja4

5. Доволно е да им ставите вратоврска и тие можат да бидат директор на огромна, мултинационална корпорација!

kuchinja5

6. Друштвените игри се многу поинтересни кога е тука вашето куче.

kuchinja6

7. И никогаш нема да познаете дека имаат лош ден. Без разлика колку лоши станат нештата кучињата никогаш немаат лоши денови.

kuchinja7

8. Па не е ни чудно кога нивните предци се толку грациозни и безгрижни.

kuchinja8

9. А кога ќе ги фатите каде што прават нешто што не треба, тие имаат навистина добар „покер фејс“.

kuchinja9

10. Тие ја усовршиле командата „Седи!“ како ниедно друго животно.

kuchinja10

11. Еве уште едно…

kuchinja11

12. Океј, ова не е толку добро, но се труди. И има стил.

kuchinja12

13. Ова е класичен пример.

kuchinja13

14. Дури и кога спијат се екстремно шармантни.

kuchinja14

15. … Или киваат? Понекогаш тешко е да се каже кога е едното, а кога другото.

kuchinja15

16. И нема ништо поблагородно од куче кое се вози со брзина од 100км/ч.

kuchinja16

17. Ако имате топка во рацете, кучето останува мирно и прибрано.

kuchinja17

18. И не се плашат од ништо!

kuchinja18

19. Без разлика што се случува, тие остануваат комплетно прибрани.

kuchinja19

20. Исто така, тие се многу чисти животни на кои хигиената им е на прво место.

kuchinja20

21. Долго да живеат кучињата! Најскапоцените и најблагородни суштества на планетава!

kuchinja21

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Интересно

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...