Responsive Leaderboard AD Area
Интересно

12 ликови од цртаните филмови кои имаат свои вистински двојници…

Ако некогаш сте се запрашале од каде и како аниматорите наоѓаат инспирација за ликовите од цртаните филмови, тогаш одговорот се крие во секојдневието.

Некои луѓе имаат толку изразени црти на лицето, што просто не можат, а да не завршат како инспирација за цртаните филмови.

Ако не ни верувате, уверете се сами:

1. Carl Fredricksen(Up)

1

2. Granny ( Looney Tunes)

2

3. Mister Burns (The Simpsons)

My wife has always claimed her elementary school French teacher looked exactly like Mr. Burns. She wasn’t wrong.

4. Toothless (How to train your dragon)

3

5. Mrs. Potato Head (Toy Story)

4

6. Elsa (Frozen)

Jedi Elsa. Follow @sisterlycosplay for more pics from the con! Xoxo

A photo posted by Anna Faith (@annafaithxoxo) on

7. Peter Griffin (Family Guy)

5

8. Batman (Batman)

6

9. Quasimodo (The Hunchback of Notre Dame)

7

10. Patty and Selma (The Simpsons)

8

11. Cruella Deville (101 Dalmatians)

9

12. Butthead (Beavis and Butthead)

10

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Интересно

Facebook Comments

Check Also

Оваа апликација може да ги идентификува видовите на растенија што ги фотографирате

Сте се запрашале некогаш кој вид на цвеќиња ...