Responsive Leaderboard AD Area
#Факти, Едукативно, Интересно

10 од најбизарните сексуални фетиши на луѓето

Правило број #34 од интернетот кажува дека ако нешто ти текне, сигурно некој има направено прљав филм од истото.

Одејќи од листата на најчудните фетиши, еве неколку навистина чудни задоволства на луѓето.

1.  “Sploshing”, Aka Wet and Messy (WAM)

Жените (најчесто се секогаш жените) седат и се превртуваат во кади или мали базенчиња полни со некој растеглив, течен сос, или некоја храна која можат комотно да се мачкаат со неа. И тоа сексуално ги возбудува.
фетиши

2. “Formicophilia”

Да се возбудувате од тоа да бидете покриени од инсекти. Да, постои и таков фетиш.
фетиш

3. “Furries”

Најверојатно најслаткиот фетиш на оваа листа.
фетиш

4.  Фетиш на балони

Неважно дали се работи за латекс, или нетрпение чекајќи балонот да пукне – балоните сериозно им го креваат крвниот притисок на некои луѓе.
фетиш

5.  “Coulrophilia”

Сексуална привлечност кон кловнови, што е сосема обратно од тоа како ние се чувствуваме за нив.
фетиш

6.  “Tripsolagnia”

Радоста од тоа да ја миете косата со шампон на некому. Зарем не го имаме сите овој фетиш до некоја мера?
фетиш

7. “Macrophilia”

Со брза проверка за Макрофилија пронајдовме дека постојат безброј приказни од мали мажи како се земени затвореници од огромни женски џинови.
фетиш

8. “Kleptolagnia”

Не знаеме зошто некои луѓе се возбудуваат од крадење, но претпоставуваме дека голем број на луѓе имаат необични мисли од тоа да ги фатат правејќи прекршачно дело.
Во тој случај веројатно е побезбедно да имате партнер на кој што ќе му верувате да ви стави лисици во приватно, отколку да ризикувате да бидете измарширани од обезбедувањето во трговски центар кој ве фатил како крадете капче.
крадење

9. “Dendrophilia”

Повеќето луѓе сакаат дрвја. Некои луѓе навистина сакаат дрвја. А некои луѓе се соблекуваат голи и се врзуваат за дрвјата во име на уметноста.
дрвја

10. “Voraphilia”

Ворафилиите доживуваат задоволство од помислата да бидат голтнати цели и/или да бидат дигестирани.
Полека таложувајќи се во стомачните киселини на џиновско вонземјанско суштество? Најдобриот состанок досега.
фетиш

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Irina Sm
Load More In #Факти

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...