Responsive Leaderboard AD Area
Интересно

Одморете го мозокот: Видеа со кинетички песок кои длабоко ќе ве смират

Понеделниците се стресни и тешки за сите и тоа е причината зошто не ги сакаме. Овој понеделник, ви носиме начин како да се релаксирате и да се подготвите за стресната работна недела која следи. А, ако сте на некоја плажа со коктелот во рака, еве начин како дополнително да се релаксирате.

Од гифови до слики за релаксација, се сомневаме дека тие можат да се мерат со овие видеа од кинетички песок.
Инстаграм профилот sand.isfying има повеќе од 44.000 следбеници. Се прашувате зошто?
Одговорот се крие подолу:

This is how babies are made pls don’t report

A video posted by Satisfying sand videos (@sand.isfying) on

The poll is over, thanks for voting! The results will be posted shortly.

A video posted by Satisfying sand videos (@sand.isfying) on

Up & down

A video posted by Satisfying sand videos (@sand.isfying) on

Reverse cuts

A video posted by Satisfying sand videos (@sand.isfying) on

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Интересно

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...