Responsive Leaderboard AD Area
Интересно, Квалитетни зборови

15 софистицирани навреди кои горат толку силно што ни алое вера не помага

Постојат луѓе кои едноставно нѐ нервираат и кои искрено сакаме да ги повредиме. Но, пцовките не се најсофистицираниот начин, а не се ни интересни.

Ако сакате да го уништите некој користејќи зборови, тогаш овие навреди комплетно ќе ја уништат жртвата, а ни алое вера нема да ја спаси од ваквите изгореници.

1.  „Еве зошто луѓето те оговараат зад грб.“

1

2. „Љубоморен/а им сум на луѓето што не те познаваат.“

2

3. „Јас не сум толку очаен/а, а ти немаш толку среќа.“

3

4. „Ти си како првото парче леб – сите те допираат, но никој не те сака.“

4

5. „Ти си совршен пример зошто на сѐ има безбедносни предупредувања.“

5

6. „Врати се назад во стомакот од мајка ти и не излегувај сѐ додека не еволуираш во паметно човечко суштество.“

6

7. „Веднаш ќе се збогатев да можев да те купам за она што мислам дека вредиш и да те продадам за цената која ти мислиш дека вредиш.“

7

8. „Ако мозокот беше динамит, твојот ќе беше прскалка.“

8

9. „Единствените важни нешта што си ги поминал/а во животот се твоите бивши.“

9

10. „Ако луѓето беа зачини, ти ќе беше брашно.“

10

11. „Зафатен/а сум сега. Може да те игнорирам друг пат?“

11

12. „Навистина не треба да го користиш целиот речник што го имаш во една реченица.“

12

13. „Ако сакав да умрам ќе скокнев од твоето его во твојот коефициент на интелигенција.“

13

14. „Забиве ми се побели од твојата иднина.“

14

15. „Дали некој ти кажал колку болно си просечен/а?“

15

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Sofija Sion
Load More In Интересно

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...