Responsive Leaderboard AD Area
Интересно

13 Причини Зошто Децата од 80-тите Години се Појаки од Денешните Деца!

1. Играњето со огномет не било само за забава, тоа било поттик.


2. Скршеницата на ногата и ставањето во лонгета не било причина за паника кај родителите.


3. Игралиштата не биле лишени од било каква форма на забава и возбуда.


4. Децата легално и храбро се возеле позади пик-ап камиони низ целата земја.


5. Децата се возеле на предните седишта во автомобилите без да се грижат дека ќе бидат застанати и биле без сигурносни појаси.


6. 80-тите, време кога деца играле надвор и носеле дома диви миленичиња.


7. Изгорениците не се сметале за смртоносни и децата без грижа ја чепкале раната.


8. Наместо видео игри и сурфање на интернет, децата уживале во возење на велосипед.


9. Децата готвеле сами.


10. Многу мајки додека биле бремени конзумирале цигари.


11. Кога родителите биле на работа, постарите деца гои чувале своите помали браќа и сестри.


12. Пушењето цигари кај тинејџерите се сметало за кул.


13. Децата кога ќе дошле дома од училиште, веднаш ги извршувале своите обврски.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Mihaela
Load More In Интересно

Facebook Comments

Check Also

#ГласамПротив Интересни илустрации од македонските дизајнери поврзани со моменталната политичка ситуација

Македонија е на прагот од една нова (политичка)раскрсница. ...