Responsive Leaderboard AD Area
#Факти

Интересни Факти Кои Ќе Ве Зачудат

-Човек чиј животен век е 116 години или подолг, се раѓа еднаш на 2 милијарди години.

-Возможно е да успеете да качите крава по скали, но не е возможно да ја симнете надоле.

-Желките можат да дишат со задникот.

-99% од такси возилата во Њујорк превезуваат неодамна пристигнати имигранти.

-Слонот е единственото животно кое не може да скока, a има 4 колена.

-Жените трепкаат речиси двојно повеќе од мажите.

-Полжавот може да спие цели 3 години.

-Електричната столица ја измислил забар.

-Запалката за цигари била измислена пред кибритот.

-Големината на очите останува иста во текот на целиот живот, од самото раѓање. Затоа пак, ушите и носот никогаш не престануваат да растат.

-Процентот на луѓе кои сонувале во црно-бела слика, значително се намалил со појавата на телевизорите во боја.

-Изградбата на бродот Титаник чинела седум милиони долари, а правењето филм за него чинелo двесте милиони долари.

-Звукот кој го слушаме кога ќе приближиме школка до нашето уво не се бранови од океан, туку циркулирањето на крвта низ вените во увото.

-Физички е неизводливо човек да си го лизне лакотот, чест на исклучоците

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Andrej
Load More In #Факти

Facebook Comments

Check Also

123456 e Најкористената Лозинка на Интернет

Речиси 80% од корисниците на интернет имаат ризична ...